| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Max Prinova

|
Postano: pon pro 04, 2006 10:39 am Naslov: Molim Vaše mišljenje. |
|
Dragi moji!
Moja dobra e-mail prijateljica iz Engleske Susan Hall (West Sussex, Midhurst) koja se bavi uzgojem biglića, a i sama je sudac na izložbama, oduševljena je našim beagle partijima i poslala mi je upit koji sam zalijepila ispod teksta. Predlaže da joj pošaljem kratku pričicu o našim biglićima u Zagrebu s par slikica kako bi ju objavila u njihovom Club magazinu. To ne bi bilo loše. Ako bilo tko od vas ima vremena i volje, neka mi pošalje tekst (ono štio misli da je bitno za naše bigliće) bilo na engleskom ili na hrvatskom (dat ću ga prevesti) pa ću joj poslati zajedno sa slikicama, s time da ću prije slanja, taj tekst poslati na ovaj forum, da mi svi zainteresirani dostave primjedbe i prijedloge. Što mislite o tome?
Evo teksta od Sue:
I love the pictures of your beagle party. Where do they all come from? So many beagles in Zagreb. Do you have anything to do with organising it? It's such a good idea to get together with other owners and to exchange beagle tales. It would be nice for our Club magazine if you could write a short story telling about beagles in Zagreb. Would you be happy to write something? If so, if you send it to me with a few photos that would be great. Don't worry if you feel you can't, it's just a thought. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Snoopy Opsjednut biglovima

|
Postano: pon pro 04, 2006 3:28 pm Naslov: |
|
Hm.... to stvarno ne bi bila loša ideja....Trebali bismo malo razmisliti o takvim stvarima... Ja bih najradije to prepustila u ruke urednika Dakle U ruke Brittnih ,Ralfovog i ostalih vlasnika koji su ujedno i urednici i koji su zaprvo najduže s tom pasminom i tim klubom...
Što vi mislite ???
 _________________ pozdrav tvoj frend Snoopy
=) =) |
|
| [Vrh] |
|
 |
britta Site Admin

|
Postano: pon pro 04, 2006 5:00 pm Naslov: |
|
S obzirom da mi je to struka, dat ću si truda i s guštom napisati nešto o našem klubu  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Max Prinova

|
Postano: uto pro 05, 2006 11:28 am Naslov: Molim Vaše mišljenje |
|
Super. Drago mi je da sam vas uspjela zainteresirati.
Ivana, bilo bi mi drago da napišeš sve o počecima nastanka Kluba i o prvim biglpartijima i to tako, ali nemoj niti u jednom trenutku zaboraviti veeeliku ljubav prema toj stvarno posebnoj i predivnoj pasmini.
Sada sam nekako sva sretna jer mislim da je sama ideja dobra. Nadam se samo da će uspjeti i suradnja s Englezima.
O detaljima slanja teksta kad bude gotov, budemo se dogovorili. Možda bi bilo najbolje da se tekst direktno iz Kluba ili od prvih osnivača pošalje na mail moje Sue.
Javljajte mi kak napredujete!
Vole vas
Sanja & Max |
|
| [Vrh] |
|
 |
Snooopy Beagle Fanatic

|
Postano: ned sij 14, 2007 7:03 pm Naslov: |
|
jeee!!! svi ovi biglići su tako da zaslužuju bit po CIJELOM SVIIIJJJEEETUUU!!! JEEEEEEEEEE _________________ Daj psiću dom i malo ljubavi, i on će ti darovati svoje srce i to zauvijek. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|