| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Snooopy Beagle Fanatic

|
Postano: sub srp 21, 2007 4:08 pm Naslov: Naš dragi Snoopy |
|
16. srpnja 2007. godine uginuo je preslatki i jako inteligentni Snoopy. Par dana prije svoje smrti osvojio je ocjenu 4 na Euro Dog Showu i to zbog nepravednog suca . Bio je naš dragi član i pratili smo njegov rast i njegove doživljaje po slikicama i postovima koje nam je pisala njegova vlasnica Ella. On je bio ponos našeg kluba i ovoga foruma i svi smo se jako ražalostili povodom njegove smrti. Mislim da nitko od ovdje upisanih u forum nije ostao ravnodušan na ovaj događaj. Snoopy će uvijek ostati u našim sjećanjima . Svi ga još uvijek jako volimo . _________________ Daj psiću dom i malo ljubavi, i on će ti darovati svoje srce i to zauvijek. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Snoopy Opsjednut biglovima

|
Postano: ned srp 22, 2007 2:25 pm Naslov: |
|
Anja,zbilja ti puno hvalana ovako lijepom tekstu....neznam šta da ti kažem,duboko sam dirnuta....  _________________ pozdrav tvoj frend Snoopy
=) =) |
|
| [Vrh] |
|
 |
Snooopy Beagle Fanatic

|
Postano: ned srp 22, 2007 4:38 pm Naslov: |
|
Drago mi je da ti se sviđa... ma stvarno mi je bilo zadovoljstvo... nisam ni u čemu pretjerala, ovo je sve istina _________________ Daj psiću dom i malo ljubavi, i on će ti darovati svoje srce i to zauvijek. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|