BeagleCroatia
FORUM
BeagleCroatia FORUM
FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Go to
BeagleCroatia - Početna -> Općenito o forumu

Odbija hranu i jede svaki drugi dan

Započnite novu temu   Odgovorite na temu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
slash
Prinova
Prinova

PostPostano: uto tra 01, 2008 12:43 pm    Naslov: Odbija hranu i jede svaki drugi dan Citirajte i odgovorite
Ne znam da li se vama to dogodilo ikad, ali moj muzjak od 11 i pol mjeseci odbija svu moguću hranu koju mu ponudim.Kad je bio mali jeo je Hill's, pa je odjednom odbio, što me natjeralo da pređem na Royal cannin, kojega je jeo punih 5 mj. , pa je zatim i njega odbacio. Onda je neko vrijeme jeo Eucanubu, pa na kraju samo Pedigree, no kad je i njega odbio, počeo sam mu davati sve što i ja jedem, ali bi mu skuhao u vodi (bez soli i začina).
Sada i to odbija i jede svaki drugi dan (dobija i vitamine VMP redovito), što me natjeralo da se zabrinem. Veterinar ga je pregledao i sve je u redu, pa ne znam da li je netko imao sl. slučaj, i eto, molim za savjet. Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    BeagleCroatia - Početna -> Općenito o forumu Vremenska zona: GMT + 02:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati vaše postove.
Ne možete izbrisati vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)
Best viewed in Mozilla Firefox 0.8