|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
goga.po Prinova

|
Postano: uto sij 29, 2008 6:45 pm Naslov: Bok |
|
ja sam se napokon logirala i pridružila vam se! imam bigla Bobby, star je 1 god.
nadam se da ću na ovom forumu pronaći mnoge odgovore na piotanja koja me muće a i nešto naučiti. već sam počela maltretirat osnivaće kluba sa pitanjima ali stvarno ja svog Bobbya obožavam i nebi mogla bez njega ali on je jako zločest (rastrgao nam je jedan kauć, sve svoje ležaje koje smo mu kupili su rastrgani, stokovi su mi oglodani, ni malo me ne sluša) a još uz to imam bebu od 6 mj. i cijela obitelj je protiv mene što sam uzimala psa a bila sam trudna ,a prigovaraju samo zato jer je on nemoguć! ali ja ga volim i on je moje prvo dijete. |
|
| [Vrh] |
|
 |
britta2 Prinova

|
Postano: uto svi 27, 2008 1:21 pm Naslov: Evo još jedne Britte! |
|
Pozdrav svima!
želimo predstaviti našu malu biglicu koja sad ima 2 mjeseca, a zove se Britta. Moram je pohvaliti da je stvarno super, i pametna i preslatka. Dobili smo je prije pet dana, a već se mi šećemo na veliko. Naučili smo je naredbu sijedi dok dobiva hranu ili cookije, ne grize papuče i tepihe, dolazi kad ju zovemo... Ma savršenstvo! JKoš samo da ne piški i kaki po stanu, ali to bi stvarno bilo pretjerano...
Uskoro ćemo staviti slike pa da je svi vidite.
Htjela sam se još samo zahvaliti svima vama na ovom forumu jer smo zaista puno toga naučili o tim predivnim stvorenjima upravo ovdje!
Pozdrav!
Tomi, Sanja i Britta |
|
| [Vrh] |
|
 |
dubravkol Prinova

|
Postano: ned lip 22, 2008 9:35 pm Naslov: |
|
Pozdrav svima! Zovem se Dubravko, imam 25 godina, iz Sesveta sam. Nakon dosta dugo vremena razmišljanja i nagovaranja drugih ukučana došlo je vrijeme za nabavku biglića. Šta se tiće izbora psa tu nije uopće bilo pitanja jer je to određeno već dosta davno i samo se čekao trenutak za nabavku.
Nadam se da će mi i ovaj forum tj. dragi ljudi koji su ovdje pomoći i uputiti me kako sa sa pesekom od samog početka kad dođe doma, od nabavke i tako dalje kako bude pomoć trebala. Zasad je samo nabava bitno.
Ono što tražim i želim je ženkica tricolor, želio bi je kupiti čim čim prije, da do zime već ojaća i bude prava pesica
Par ostalih pitanja šta me muće i što bi želio saznati budem postavio u nekim drugim podforumima, od mene toliko za sad |
|
| [Vrh] |
|
 |
britta2 Prinova

|
Postano: pon lip 23, 2008 9:19 am Naslov: |
|
Pozdrav Dubravko!
Evo, ja slučajno znam da ima još jedna ženkica u leglu iz kojeg sam ja nabavila svoju Brittu.
Tu ti je link sa svim informacijama:
http://www.expera.com/basset/stenci_aurora_2008.htm
Mi smo isto htjeli ženkicu i totalno ju obožavamo!
Pozdrav! |
|
| [Vrh] |
|
 |
fleky Prinova

|
Postano: pon lip 23, 2008 12:35 pm Naslov: |
|
Pozdrav forumashima!
Pratim Vas vec neko vrijeme i rekoh sebi; zasto se ne registrirati?
U nas zivot (supruge i mene) prije 2 i pol godine je usetalo jedno malo cudo u obliku bigla
i od tada se sve promijenilo..
Uvijek sam zelio kucnog ljubimca, psa, ali zbog stambenih razloga,zivota sa roditeljima, nisam to mogao ostvariti do mog osamostaljenja.
Evo ukratko..
Nadam se ugodnom druzenju
pozz |
|
| [Vrh] |
|
 |
Gonič Prinova

|
Postano: pet srp 25, 2008 2:41 pm Naslov: |
|
Pozdrav!
Imam kojih misec manje od 20 godina, iz Splita i veliki sam ljubitelj lovačkih pasa. Odlučija sam kupit pasa i izbor je pa na Beagla kojeg ću kupit kad financijska situacija dopusti. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Snooopy Beagle Fanatic

|
Postano: ned kol 03, 2008 9:46 pm Naslov: |
|
Dobrodošli! _________________ Daj psiću dom i malo ljubavi, i on će ti darovati svoje srce i to zauvijek. |
|
| [Vrh] |
|
 |
riena Prinova

|
Postano: čet stu 26, 2009 7:14 pm Naslov: hej svima |
|
bok svima...
zovem se Irena i nova sam na forumu. iz zagreba sam i vlasnica sam predivnog bigla kojeg imam 5.godina.
Hvala Ivani na aktivaciji računa. Voljela bi reći da sam se registrirala kako bi se družila i s ostalim ljubiteljima biglića ali i ljubitelja pasa općenito....ja ih obožavam!!!!!
Ja da mogu, imala bi ih 20 različitih...Jako me čine sretnom...
No nažalost, priča je "malo" drugačija....
MOJ PESEK JE NESTAO!!!!!!!!!!
Ivana je stavila sliku peseka i obavijest o nestanku....Još jednom, hvala joj na riječima utjehe...
ja sam izvan sebe....svi smo jako potreseni, tražimo ga svugdje i na sve načine....
Molila bi i druge članove, koji se nalaze na području zagorja ili zagreba da pogledaju kak moj pesek zgleda (nestao na području Velikog trgovišća), ak zamijetite nekog "NOVOG" bigla u kvartu....
sada je prošlo skoro 2 tjedna od nestanka....sve ide prema tome da ga je netko uzeo...
JER MOJ PAS NIKADA NIJE SAM TAK OTIŠAO! |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati vaše postove. Ne možete izbrisati vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com) Best viewed in Mozilla Firefox 0.8